Lihatukku Peltovirta Oy

Lihatukun tuotteet kaupan tiskiltä kotiruuaksi

Kauppaketju on ryhmä liikkeitä, jotka toimivat saman brändin alla ja tuotteiden laatu on tarkasti valvottua. Kuluttaja-asiakkaat arvostavat palvelutiskihenkilökunnan ammattitaitoa itsepalvelun vastapainona.

Toimitamme palvelutiskimyyntiin naudan, porsaan ja siipikarjan lihaa, joita kuluttaja-asiakas ostaa mm. tuoreena, helposti kotona valmistettavana lihatuotteena.

Asiakasta palvellaan yksilöllisesti ja hän voi ostaa palvelutiskistä vaikka yhden naudan merimiespihvin kerrallaan tai valita mieleisensä porsaan sisäpaistipalan erona itsepalvelupakkauksiin.

Palvelutiskien grillipisteellä suosittuja tuotteita ovat myös porsaan kasleri ja grillifilee sekä broilerituotteet. Toimitamme säännöllisesti eri kauppaketjujen tarjontaan lihatuotteita, joiden laatu ja tuoreus ovat ensisijaisen tärkeitä.

lihatukku-peltovirta-liha-lihatuotteet-palvelutorit-tuoreliha naudan paisti pala, tuoreliha naudan suikale, tuoreliha porsaan filesuikale, tuoreliha broilerin filepihvi, pakastettu paneerattu broilerin rintafile